foto

Ivonni Maltezou

  • nar. 1949
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In the Strange Pursuit of Laura Durand
2017 Polyxeni
Proetimasia
Sofiin syn
2013 Runaway Day
2012 Enas horos akomi
2011 Ap' ta kokala vgalmena
2010 Taxidi sti Mytilini
2006 Ores koinis isyhias
2005 I Horodia Tou Haritona
2004 Alemaya
2002 Tha to metaniossis
2001 Antio
Eidolo kai rolos
To monon tis zois tou taxeidion
1999 Safe Sex
1994 Iagouaros
1987 Theofilos
1985 Afieroma ston Aimilio Hourmouzio (TV film)
1981 Ton kairo ton Ellinon
1973 Mavro + aspro
1971 Mia gynaika fevgei
1970 O aktypitos... ktypithike
Omorfes meres
1966 Stefania, I

TV seriály

2020 Ta kalytera mas hronia (TV seriál)
2014 Mana X ouranou (TV seriál)
2011 Me lene Vangeli (TV seriál)
2010 O 3os nomos (TV seriál)
2009 Ergazomeni gynaika (TV seriál)
Karyotakis (TV seriál)
2008 Hrysa koritsia (TV seriál)
2006 Tyhi vouno (TV seriál)
2005 Oi magisses tis Smyrnis (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)
Epta thanasimes petheres (TV seriál)
Fae ti sokolata sou (TV seriál)
Metrao stigmes (TV seriál)
2001 Eisai to tairi mou (TV seriál)
2000 ...Ystera, irthan oi melisses (TV seriál)
1998 O megalos thymos (TV seriál)
1997 Ta hamena grammata (TV seriál)
1993 Rixter Music (TV seriál)
1990 Oi treis Harites (TV seriál)
1981 I aperigrapti (TV seriál)
1976 Mia fora ki enan kairo (TV seriál)
1973 Marina Avgeri (TV seriál)
T'agrimia (TV seriál)
To poiniko mitroo tis Athinas (TV seriál)

Dokumentární

1990 Anazitontas tin hameni eikona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky