foto

Anthony Lawrence

  • nar. 12.5.1928 (92 let)
    Hollywood, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Liberace (TV film)
1979 Elvis (TV film)
1977 Flight to Holocaust (TV film)
1976 Stranded (TV film)
1971 Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1967 Elvis: Easy Come, Easy Go
1966 Paradise, Hawaiian Style
1964 Elvis Presley: Roustabout

TV seriály

1987 Pásmo soumraku (TV seriál)
Song of the Younger World / The Girl I Married (S02E11)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 Jessie (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
1977 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Breakup (S05E21)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Swiss Family Robinson (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Kodiak (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Deception (E08)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Death With Father (S06E19)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Clock Struck Twelve (S05E12)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Two Doves and Mr. Heron (S04E05)
To Kill or Be Killed (S03E17)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Three Dead Cows At Makapu, Pt. 2 (S02E24)
Three Dead Cows At Makapu, Pt. 1 (S02E23)
Killer Bee (S02E18)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
A Bullet for McGarrett (S02E06)
To Hell With Babe Ruth (S02E02)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Shadow of the Swan (S03E21)
1965 The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Children of Spider County (S01E21)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Man Who Was Never Born (S01E06)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1990 The Marsha Warfield Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1956 Desatero přikázání
1955 The Rawhide Years
1954 Destry
Řeka bez návratu

TV seriály

1958 Steve Canyon (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2019 Sunset Over Hollywood

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1981 Phoenix, The (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky