foto

Audra Lindley

  • nar. 24.9.1918
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 16.10.1997 (79 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Relic
Svědectví ze záhrobí (TV film)
1996 Shoot the Moon
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
Náhlá smrt
1994 Hart a Hartová: Zločiny z vášně (TV film)
Nová éra
The Corpse Had a Familiar Face (TV film)
1992 Just My Imagination (TV film)
Příběhy ze života: Smrtelné tajemství: Příběh Roberta Bierera (TV film)
1991 Absolutní cizinci (TV film)
1989 Družičky (TV film)
Oddíl z Beverly Hills
Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
1988 Kouzelnice
Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
1987 Stamp of a Killer (TV film)
1986 Sunday Drive (TV film)
1985 Pouštní srdce
Zoo Ship
1982 Na plechárně
Nejlepší přátelé
The Day the Bubble Burst (TV film)
1981 Skyward Christmas (TV film)
1980 Revenge of the Stepford Wives (TV film)
Silent Lovers, The (TV film)
1979 When You Comin' Back, Red Ryder?
1978 Getting Married (TV film)
1975 Canterville Ghost, The (TV film)
1972 Dobyvatel srdcí
1971 Taking Off
1942 Male Animal, The
1941 Dangerously They Live
Lidská síla
One Foot in Heaven

TV seriály

1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Phoebin táta (S02E09)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Domácí ošetřovatelka (S12E05)
1993 The Mommies (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Collection Completed (S01E06)
1986 Matlock (TV seriál)
1979 The Ropers (TV seriál)
1978 Pearl Harbor (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Bob Crane Show, The (TV seriál)
Doc (TV seriál)
Fay (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1958 From These Roots (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Love Story (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

2002 Brilliant But Cancelled (TV film)

Host

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky