foto

Symba

  • nar. 6.7.1970 (47 let)
    Gulfport, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Chilling Visions: 5 Senses of Fear
2010 One Wish
1997 L. A. - Přísně tajné
Podsvětí hudby
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Policajt v Beverly Hills III
1993 Poslední akční hrdina

TV seriály

2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Bouře (S08E14)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Muž na tyči (S02E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Vidět rudě (S01E10)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zisk v krajkách (S06E23)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Lush Life (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Spojenectví (S02E14)
Přátelé (TV seriál)
Neočekávaná svatba (S02E11)
1995 Bláznivá ochranka (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Tátovy holky (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

1983 Star Search (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace