foto

Simon Ward

  • nar. 16.10.1941
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.7.2012 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Syrenia
2014 I Survived a Zombie Holocaust
2000 Atrapa-la (TV film)
1999 Real Women II (TV film)
1992 Bouřlivé výšiny
Heslo: Dvojité X
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1986 Dlouhé odloučení
L'étincelle
1984 Superdívka
1981 Klub příšer
1980 Dominique
Rear Column, The (TV film)
1979 La Sabina
Last Giraffe, The (TV film)
Svítání Zuluů
1978 The Four Feathers (TV film)
1977 Die Standarte
Holocaust 2000
1976 Stíhači, na start!
1975 Deadly Strangers
Děti nenávisti
Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1974 Dracula (TV film)
Tři mušketýři 2
1973 Hitler: The Last Ten Days
Tři mušketýři
1972 Mladý Winston
1971 Quest for Love
1969 Frankenstein Must Be Destroyed
Počítám do jedenácti
1968 Kdyby...

TV seriály

2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Krvavý oheň (S01E09)
Utopie (S01E08)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
Tajemství srdce (S04E09)
Jak to má být (S04E08)
další epizody (10)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
další epizody (7)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1994 Kurtuluş (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1984 Allô Béatrice (TV seriál)
1981 Diamonds (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Great Mysteries (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
No Exit (TV seriál)
1970 Black Tulip, The (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1966 Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 World of Wooster, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

1984 Supergirl: The Making of the Movie (TV film)

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace