foto

Junix Inocian

  • nar. 17.3.1951
    Iligan City, Lanao del Norte, Filipíny
  • zem. 13.6.2015 (64 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Emper
2016 Noční směna
2015 Mortdecai: Grandiózní případ
2011 Dans La Lumiere
2010 The Big I Am
2007 Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
2003 Se slovníkem v posteli
2001 Formula 51
Zkurvená existence
2000 Faust: Smlouva s ďáblem
Možná, miláčku
Tisíc a jedna noc (TV film)
1998 Fotograf
1989 Silk 2
1986 Silk
1982 Nájezdníci zbloudilého pozlátka

TV seriály

2015 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 9 (S05E09)
2014 One Child (TV seriál)
2012 Sindibád (TV seriál)
Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
2006 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 A Dangerous Life (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Dokumentární

1989 The Heat Is On

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky