foto

Argyro Kouroupou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Kazantzakis
2012 O Theos agapaei to haviari
2011 To petagma tou kyknou
2008 Afstiros katallilo
2007 El Greco
Fugitive Pieces
2002 Lilly's Story
2001 Kleftis i I pragmatikotita
Roz olotahos
2000 To fos pou svinei
1997 Avrio tha xeroume - Dharma Blue Bums
1996 Kavafis
1995 Havai
1993 Aspro - Kokkino
Pano kato ke plagios
1991 Der Fall Ö.
1990 I kokkini margarita
Nájemný vrah
V časové tísni
1988 Enas Erodios gia ti Germania
1987 Sweet Country
1986 Vítr
1985 Ena senario einai i zoi mas
1984 Ela na... gymnothoume, darling
Mantepse ti kano... ta vradya
Next One, The
Slepý, který viděl
1983 I dimokratia tou nefous
I parexigisi
O gyros tou thanatou
Revanche
1982 Arpa Colla
Blood Tide
Ego... kai to pouli mou
I strofi
Kommandos kai manoulia
O reporter
Repo
1981 Garsoniera gia deka
Kataskopos Nelli
O Labroukos ballader
O sexokynigos
Panikos sta sholeia
1980 Exodos kindynou
Kai xana pros ti doxa trava
O anthropos me to garyfallo
Savage Hunt
1979 Ena gelasto apogevma
O falakros mathitis
Oi fantarines
1977 To kleisto parathyro
1976 Agistri, To
O Thanasis sti hora tis sfaliaras
1975 O tromokratis
1974 I diki ton dikaston
Oi erastes tou oneirou
1973 20 gynaikes ki ego!
I Maria tis siopis
O fantasmenos
O tsarlatanos
Thema syneidiseos
1972 Aihmalotoi tou misous
I Aliki diktator
O magas me to trikyklo
1971 Enas xenoiastos palaviaris
Marihuana Stop!
O katergaris
S' agapo
1970 Aftoi pou milisan me ton thanato
Mia trelli... trelli... sarantara
Ypolohagos Natassa
1969 I oraia tou kourea
O panikos
Pethaino kathe ximeroma
Ta dyo podia s' ena papoutsi
1968 Gia poion htypa i... koudouna
Gorgones kai mages
Mia Italida ap' tin Kypseli
Mia kyria sta bouzoukia
O pseftis
Olga, agapi mou
1967 Gabros ap' to Londino
Pyretos stin asfalto
1966 5.000 psemmata
Dakrya gia tin Ilektra
O xypolytos pringips
Oi kyries tis avlis
Rantevou ston aera
Tzeni Tzeni
1965 Ena exypno exypno... moutro
Mia trelli... trelli oikogeneia
Oi ehthroi
Teddy boy... agapi mou
1964 Dis diefthyntis
Enas megalos erotas
Lola
To doloma

TV seriály

2004 Ta paidia tis Niovis (TV seriál)
1999 Glykoxino krasi (TV seriál)
I alli plevra tou toihou (TV seriál)
1996 Enohi agapi (TV seriál)
Ta psathina kapela (TV seriál)
1994 Ta petrina liontaria (TV seriál)
1989 Oli i doxa... Oli i hari... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky