foto

Vladimir Sevosťjanichin

  • nar. 23.4.1958 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Slunce
2002 Ruská archa
2001 Býk
1999 Duch
1998 Železnaja pjata oligarchii
1997 Šizofrenija
1996 Vaska Nechměviset
1995 Vsjo budět chorošo
1994 Okno do Paříže
1993 Nad ťomnoj vodoj
1990 Duchov děň
1988 Тайна золотого брегета
1984 Přišel Bumbo
1982 Ostrov pokladů (TV film)

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Sekta (E07)
Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (S01E04)
Tajny goroda En (TV seriál)
2017 Něvskij (TV seriál)
Prazdnika ně budět (S02E09)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Plata po sčjotčiku (TV seriál)
2011 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Trojanskij koň: Časť 2 (S02E08)
Trojanskij koň: Časť 1 (S02E07)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Samosud (S10E06)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Abadonna (E01)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krovavyj sled "Marijengofa" (S01E10)
Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
Razboj na Fontanke. Časť 1 (S06E13)
2003 Mangust (TV seriál)
Školnyj dětěktiv (S01E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Živaja ryba (S05E02)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otpusk dlja gerojev. Časť 2 (S02E16)
Otpusk dlja gerojev. Časť 1 (S02E15)
Dama s sobakoj (S02E08)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čarujuščije sny (S01E24)
Podstavka (S01E21)
Dělo reportěra (S01E20)
další epizody (6)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky