foto

Marianna Semjonova

  • nar. 31.5.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Žízeň
2008 Bělaja noč, něžnaja noč
2000 Sobstvěnnaja těň

TV seriály

2020 V šage ot raja (TV seriál)
2019 Rycar našego vremeni (TV seriál)
2018 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S01E22)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Gotovyje ubivať (S18E01)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Ljubov zla (E18)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Nědrognuvšej rukoj (E05)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Pojezd smerti (S01E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Javnyj motiv (S17E09)
Ženščina dlja dvoich (S17E08)
Koški-myški (S17E01)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Truba (S16E05)
2015 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Ljubov govorit (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Poslednij piknik (E10)
Litějnyj (TV seriál)
Mstitěl (S08E10)
Smertnik (S08E02)
2013 Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
2012 Šef (TV seriál)
Vlasť (S01E03)
Litějnyj (TV seriál)
Krot (S07E28)
Zapadňa (S07E19)
Slučajnyj poputčik (S07E18)
další epizody (4)
2011 Beglec (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Plata za žizň (S06E17)
Broněžilet (S06E14)
Něprostoje dělo (S06E04)
další epizody (6)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Srok davnosti (S04E32)
Opasnyj gruz (S04E30)
Kraža (S04E16)
další epizody (4)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Kvadratnyj metr (S03E20)
Ně bojsja, ja s toboj (S03E16)
Druzja (S03E10)
další epizody (4)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Porožnij rejs (S01E08)
Litějnyj (TV seriál)
Pervyj děň goda (S01E14)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škatulka Altěrgotta. Časť 2 (S08E16)
Škatulka Altěrgotta. Časť 1 (S08E15)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černyj čulok (S02E10)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Abadonna (E01)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Išči děňgi (S01E02)
Počerk ubijcy (S01E01)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Černyj bog (S02E06)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky