foto

Christopher Martini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Snatched
2013 Another Dirty Movie
2012 Missed Connections
2011 Dirty Movie
2010 Trooper
1999 Desert Son

Dokumentární

2008 Vaccine Nation

Herecká filmografie

Filmy

2010 Trooper
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)

TV seriály

1996 Promised Land (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Pastalight
2010 Trooper
2007 Stone Child, The
1999 Desert Son

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Pastalight

Producentská filmografie

Filmy

2019 Pastalight

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky