foto

Jean-Christophe Bouvet

  • nar. 24.3.1947 (70 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Des Amours, Désamour
2016 Jours de France
Sélection officielle
We Are Tourists
Where Horses Go to Die
2015 Deux Rémi, deux
2014 13ème Mois
2013 Gare du Nord
Hasta mañana
Les rencontres d'après minuit
2012 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Chaos
Paříž jedné noci
2011 Cat Run
Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Nechte moje lidi jít!
Notre paradis
Tommy
2010 Belleville-Tokyo
Černá Venuše
Jiný Dumas
2009 Cinéman
Wolbergova rodina
2008 bOsOm
Indes à la planète Mars, Des
2007 Capitaine Achab
Discordance, La
Francie
International XPress
L'Auberge rouge
Taupe, La (TV film)
Taxi 4
2006 Chacun sa nuit
Lisa et le pilote d'avion
Marie Antoinetta
Opojení mocí
Prestige de la mort, Le
Sera une fois..., Il
Tygrova brigáda
2005 Comme un frère
Vie privée, La
2004 Komisař Moulin: Dokonalý viník (TV film)
Mensonges et trahisons et plus si affinités...
Notre musique
2003 Saltimbank
Taxi 3
2002 Červená siréna
Jojo la frite
Les Naufragés de la D17
Nový Jean-Claude
Zone Reptile (TV film)
2001 Blažené bytosti
Folle de Rachid en transit sur Mars
Chien, le chat et le cibachrome, Le
Noční podnik
Vzhůru do revoluce!
2000 Eléphants de la planète Mars, Les
Grand oral
Chambre obscure, La
Lise et André
Taxi, taxi
1999 Domaine, Le
Glória
Le monde à l'envers (TV film)
Les Passagers
Milenci
Rub a líc
1998 Examen de minuit, L'
Le plaisir (et ses petits tracas)
Pain au chocolat
Victor Schoelcher, l'abolition (TV film)
1997 Un arrangement
Vicious Circles
1996 Complexe de Toulon, Le
Dialogue au sommet
Le Contre-ciel
Le Rocher d'Acapulco
1995 J'aime beaucoup ce que vous faites
1994 Cité de la peur: une comédie familiale, La
Chladná voda
Terminus de Rita, Le
Terre sainte
1992 Krapatchouk
Noci šelem
1991 Dents de ma mère, Les
Nelíbám
1990 Jusqu'à ce que le jour se lève (TV film)
1988 Opération Mozart (TV film)
1987 Côté nuit
Pod sluncem Satanovým
1985 Un garçon de France (TV film)
1983 Archipel des amours
En haut des marches
1982 Loin de Manhattan
1981 C'est la vie!
1980 Borgne, Le
Légitime défense (TV film)
Roman du samedi: Le coffre et le revenant (TV film)
1977 Machine, La
Théâtre des matières, Le
1975 Change pas de main
1971 Le philosophie dans le boudoir

TV seriály

2017 Les Engagés (TV seriál)
2015 À votre service (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Histoires de vies (TV seriál)
Případ mezi nebem a zemí (TV seriál)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1996 L'@mour est à réinventer (TV seriál)
1995 Boeuf-carottes, Les (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 En cas de bonheur (TV seriál)
Imogène (TV seriál)
Jurés de l'ombre, Les (TV seriál)
Le triplé gagnant (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2017 Napoleon: Egyptské tažení (TV film)
2011 Biette
1976 Les pornocrates

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace