foto

Lenka Filipová-Kudelová

  • nar. Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu (TV film)
2006 Blues pro Pavla D. (divadelní záznam)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
2002 Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda (TV film)
1996 Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
1991 Někdo zvoní (TV film)
1989 Úraz (TV film)
1988 Bronzová spirála (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
Satelit (TV film)
Ticho v soudní síni (TV film)
1986 Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1984 Víc než případ (TV film)
1982 Motiv (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
1981 Zelené červené jablko (TV film)

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Návrat (E03)

Dokumentární

2013 Večerní Brno - zmizelé divadlo (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace