foto

Otta Hanus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Captain Power: The Beginning (TV film)

TV seriály

2006 Monster Warriors (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
1993 Bílý tesák (TV seriál)
Destiny Ridge (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
There Was an Old Woman (S03E13)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky