foto

Romuald Makarenko

  • nar. 30.10.1961 (59 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blokadnyj dněvnik
2015 Pod elektrickými mračny
2013 Tři mušketýři
White Swan
2011 Rasputin (TV film)
2008 Admirál
Transport
Žena v Berlíně
2007 1612: Kronika smutných časů
2006 Denní hlídka
Gadkie lebedi
Palač (TV film)
Vdoch, vydoch
2004 Noční hlídka
1991 Příběh génia

TV seriály

2018 Obgoňaja vremja (TV seriál)
2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
Most (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Čjornyj vtornik (S02E57)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Ispaněc (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Něvskij (TV seriál)
Těň "Architěktora" (S01E24)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
2014 Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ně imeť, ně těrjať (S14E31)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Viktorija (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Poputnoje zadanije (S07E11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Jastreb vernulsja (S12E14)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Vychod dlja geroja (S05E04)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Svidětěl (S01E12)
Ksiva (S01E09)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
V zakoně (S04E17)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zver (S04E09)
2009 Admiral (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Cennyj bagaž (S03E08)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Ně trogajtě jego (S01E15)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Ispolnitěl (E08)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Bomba ot faraona (S01E08)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čas Iks (S01E03)
Specnaz po-russki 2 (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S02E08)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Tichij bereg (S05E05)
2003 Idiot (TV seriál)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
Specnaz 2 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Babje leto (S04E04)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Strannosti Alisy (S01E03)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Sutěněr (S03E12)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šalom, menty! Časť 2 (S03E18)
Šalom, menty! Časť 1 (S03E17)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky