foto

Sophie Wu

  • nar. 1983
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 See Me
You Instead
2010 Kick-Ass
2009 Because I Like You
Man on a Motorcycle
Tormented
2008 Divoška
Druhý muž
2007 Far North

TV seriály

2016 New Blood (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
2012 Midnight Beast, The (TV seriál)
2011 Fades, The (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Sensitive Skin (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace