foto

Garrett M. Brown

  • nar. 7.11.1948 (70 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hello, My Name Is Frank
2013 Kick-Ass 2
Liberace! (TV film)
2010 Kick-Ass
2008 McBride: Rekviem (TV film)
2007 Polibte nevěstu
2006 Arc
Gang v útoku
2005 Finty Dicka a Jane
2001 Taking Back Our Town (TV film)
Ztráty a nálezy
2000 Bobby's Whore
1999 Can of Worms (TV film)
1998 No More Baths
1997 Rande
Turbulence
1996 Care and Handling of Roses, The (TV film)
1989 Strýček Buck
1988 Jenny's Song (TV film)
1986 Lucas
Rozhřešení (TV film)
1983 Zelig
1979 Dooley Brothers, The (TV film)

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Uvězněná porota (S01E08)
Mediální masáž (S01E06)
další epizody (5)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Zákon přitažlivosti (S03E05)
Konečně je to venku (S03E03)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Důsledky (S01E10)
Catherine (S01E05)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Foundation (S07E18)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The 12-Step Job (S01E10)
Velká láska (TV seriál)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
2007 Heartland (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Království tvé (S02E08)
Tajné schůzky (S02E06)
2006 Courting Alex (TV seriál)
2005 O.C. (TV seriál)
The Aftermath (S03E01)
The Dearly Beloved (S02E24)
Policejní odznak (TV seriál)
Hurt (S04E07)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Chlapec v krabici (S01E14)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Přivést domů (S05E19)
2001 Philly (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Teorie chaosu (S02E02)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Boys Will Be Girls (S06E13)
1999 Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysteria (S01E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1986 What a Country (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace