foto

Simona Zmrzlá

  • nar. 25.7.1989 (30 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Princezna zakletá v čase
2018 Hastrman
2010 PIKO
2008 Kuličky

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Cvokhaus (S02E11)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Zpěvačka (S01E08)
Padělek (S01E07)
Evička (S01E05)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Aromaterapie (S01E10)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)

Dokumentární

2020 Jak se točí pohádka (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky (divadelní záznam)
2016 Leoš aneb Tvá nejvěrnější (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce