foto

Adam Kraus

  • nar. 9.8.1982 (38 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2012 Modrý drak
O pokladech (TV film)
Ve stínu
2010 PIKO

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Blízká setkání (S02E37)
Dnes naposled (S02E44)
Kdo vydrží nejdýl… (S02E49)
2016 Mordparta (TV seriál)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © River Films
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Ukázka z filmu - Jiří Šafránek (herec), Adam Kraus (herec), Jaromír Dulava (herec), Adéla Petřeková (herečka), Kamil Halbich (herec)
    05:54
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód: