foto

Bart Johnson

  • nar. 13.12.1970 (49 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dembanger
2019 Holiday for Heroes (TV film)
The House On The Hill (TV film)
2018 Little Women
2017 Small Town Crime
2015 Děsivé probuzení
Joining the Race
2014 #Stuck
Locker 13
On Paper (TV film)
Přežili jsme území nikoho
Rachel's Return
2013 The Christmas Spirit (TV film)
The Saratov Approach
Vamp U
2012 Vražedná posedlost
2011 A Christmas Wish (TV film)
Beautiful Wave
Kříž
Monster Mutt
Nezapomeň na mě (TV film)
2009 Cela 2
Evil Angel
The Harsh Life of Veronica Lambert
The Yankles
2008 Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
Vražda.com
Zvířecí instinkty
2007 Bláznivej tábor
Happy Valley
Muzikál ze střední 2 (TV film)
Správně praštěný holky
2006 Muzikál ze střední (TV film)
Simon řekl
1995 Moje rodina

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
Day of Death (S02E11)
2019 Fotbalový talent (TV seriál)
All Eyez On Me (S01E11)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S13E03)
2014 Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Konec vlády (S06E10)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Life of Riley (S01E07)
Ring True (S01E04)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý úplněk (S02E13)
JAG (TV seriál)
Tábor Delta (S10E07)
2003 Eve (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
The Paragon of Animals (S05E03)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Havárie (S03E09)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Křižovatky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky