foto

Christine Elise

  • nar. 12.2.1965 (55 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Landfill
2019 A Name Without a Place
2017 Chuckyho kult
2015 The Livingston Gardener
2012 Route 30, Too!
2011 Maturiťák
2007 Silnice č. 30
2006 Approaching Union Square
Mojave Phone Booth
Restraining Order
Rodinné záležitosti (TV film)
2003 Judge Koan
2001 Hit, The
2000 Není kde přistát (TV film)
The Cactus Kid
1999 Escape from Mars (TV film)
Last Big Attraction, The
1998 Tenká růžová čára
1997 Matka se vyzná (TV film)
Zátaras (TV film)
1993 Bod varu
Lupiči těl
1991 Bezbranná
1990 Dětská hra 2
1989 Edge, The (TV film)
1988 The Town Bully (TV film)

TV seriály

2017 Chyťte ho! (TV seriál)
The Pitch (S01E01)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Oblačno, místy vraždy (S05E02)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Take Me Somewhere, Earl (S02E10)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
2006 Po právu (TV seriál)
The Ten Percenter (E06)
Odložené případy (TV seriál)
Osm let (S03E11)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Krev (S06E21)
Čarodějky (TV seriál)
Zoufalé čarodějky (S08E04)
2002 JAG (TV seriál)
V kritickém stavu (S08E01)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Srdce a mysl (S04E03)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Horečky neznámého původu (S02E20)
Oheň v břiše (S02E19)
Život je boj (S02E17)
další epizody (5)
1995 Stephanie Miller (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (10)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nespravedlnost pro všechny (S05E14)
V plamenech (S05E13)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Emily (S04E13)
Radar na lásku (S04E12)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1. Vánoce v Beverly Hills (S02E18)
Má zoufalá Valentine (S02E16)
Vejce (S02E15)
další epizody (8)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Škola mazáků (S01E08)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Joe Bob's Drive-In Theater (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Matlock (TV seriál)

Dokumentární

2012 All Ages: The Boston Hardcore Film
2006 American Hardcore
2004 I Love the '90s (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Halloween 6 (S06E08)
Dvojitý risk (S05E25)

Host

TV pořady

1994 Howard Stern (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky