foto

Martin Horňák

  • nar. 9.3.1952 (67 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Gendúrovci (TV film)
1991 Sluha dvoch pánov (TV film)
1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
Génius jednej noci (TV film)
Lovecký nôž (TV film)
Čarovný nápev (TV film)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1984 Tridsaťtisícový odkaz (TV film)
1983 Barbari (divadelní záznam)
1982 Les (divadelní záznam)
Najkrajší kvet (TV film)
Obyčajný príbeh (TV film)
1980 Návrat kráľovho muža (TV film)
1979 Blízke diaľavy
Monsieur Batmanov (TV film)
Purpurový prach (TV film)
Tuctové dievča (TV film)
1978 Kocúrkovo (divadelní záznam)
Kristína (TV film)
Zem (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Železný človek (TV film)
1976 Milosrdný čas
1975 Brána k domovu (TV film)
Stretnutie
1974 Mína z Barnhelmu (TV film)
Od Silvestra do troch kráľov (TV film)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Panenka Mária (E01)
2017 Rex (TV seriál)
Smrť s výhľadom (E01)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (5)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Žena nikoho (E06)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Náramek (E01)
2009 Odsouzené (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
Škola detektívky (TV seriál)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Mamičkin najkrajší (E04)
další epizody (6)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace