foto

Stu 'Large' Riley

  • nar. 19.8.1963 (56 let)
    Poughkeepsie, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Violet & Daisy
2010 Kick-Ass
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
Fat Cats
2004 Men Without Jobs
2002 Gully
Pluto Nash
2001 Třicet let života
2000 Drsnej Shaft
1999 Svatebčané
1998 Divoká Woo
Drsňák
1997 Proč právě já?
1996 Prokurátorky (TV film)
1991 Crackdown: Big City Blues
1989 Suffering Bastards

TV seriály

2018 Gotham (TV seriál)
The Sinking Ship the Grand Applause (S04E15)
Reunion (S04E14)
2017 Gotham (TV seriál)
Things That Go Boom (S04E10)
Černá listina (TV seriál)
Smokey Putnum (No. 30) (S05E01)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
The Comeback (S01E18)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Petty Cash (S07E11)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E06)
2004 O.C. (TV seriál)
The L.A. (S01E22)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk bere útokem Manhattan (S03E01)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
A Losing Season (S11E14)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Third Guy (S01E16)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Patterns (S01E03)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Shadow (S08E08)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Purple Heart (S05E21)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace