foto

Tim Plester

  • nar. 10.9.1970 (46 let)
    Banbury, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bjudlocket
2015 Bone in the Throat
Kapitán Webb
2014 Zuřivá salsa
2013 Blíže k Měsíci
Love Me Till Monday
2012 Útěk z MS-1
2010 Kick-Ass
Londýnský gangster
Novinářka Amy (TV film)
Pán času: Vánoční koleda (TV film)
2009 Neustlané postele
No Way Through
Search, The
2008 Heist (TV film)
Shifty
Září
2007 All About Me (TV film)
Boat People, The
Control
Irina Palm
Magicians
2006 Fear of Fanny (TV film)
Otec prasátek (TV film)
Země slepých
2005 Friends and Crocodiles (TV film)
2004 Blake's Junction 7
It's All Gone Pete Tong
Legend of the Tamworth Two, The (TV film)
2003 Pomsta bratra
2002 Ant Muzak
Dalziel a Pascoe: Hovory s mrtvým (TV film)
Hlubina
Střelci

TV seriály

2018 Lewis and Clark (TV seriál)
2017 Taboo (TV seriál)
Shovels and Keys (E01)
The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Nikdo (S06E08)
Zlomený muž (S06E07)
další epizody (4)
2015 Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
Dungeons and Dragon Lady (S01E06)
Two Balls (S01E03)
Wolf Hall (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Deště Kastameru (S03E09)
Cesta vzhůru (S03E06)
WPC 56 (TV seriál)
2010 Five Daughters (TV seriál)
2009 1066: Historie psaná krví (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Město neřesti (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
2007 Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2006 Home Again (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Eyes Down (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
Spine Chillers (TV seriál)
2001 Happiness (TV seriál)
Residents, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Way of the Morris

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Way of the Morris

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace