foto

Phil Keros

  • nar. 12.9.1955 (65 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Terminus
2012 Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
1998 In the Winter Dark
1988 Princess Kate (TV film)
1987 Břímě (TV film)
Nebezpečná hra
Pandemonium
Those Dear Departed

TV seriály

2019 Ukojená (TV seriál)
Nestydatý (S02E06)
Krysí park (S02E05)
S těžkým srdcem (S02E04)
další epizody (6)
2018 Bite Club (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Street Smart (TV seriál)
2017 The Other Guy (TV seriál)
Ukojená (TV seriál)
Cal-Exit (S01E07)
Matka příroda (S01E06)
Supermáma (S01E05)
další epizody (6)
2014 Moodyovi (TV seriál)
2010 Rescue Special Ops (TV seriál)
One for the Money (S02E12)
Off the Rails (S02E11)
2000 Oddělení vražd (TV seriál)
Done to Death (S03E20)
House of Spirits (S03E19)
Absent Friends (S03E18)
další epizody (9)
1999 Oddělení vražd (TV seriál)
Cut & Dried (S03E11)
Booming Business (S03E10)
Hide & Seek (S03E09)
další epizody (11)
1998 All Saints (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Mix 'n' Match (S02E20)
Bone Dead (S02E19)
Instrument of Death (S02E18)
další epizody (20)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
Heartstopper (S01E16)
Fall from Grace (S01E15)
Blood Heat (S01E14)
další epizody (16)
1994 Escape from Jupiter (TV seriál)
1991 Miraculous Mellops, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky