foto

Mark Consuelos

  • nar. 30.3.1971 (48 let)
    Zaragoza, Aragón, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 All We Had
Já, kocour
2014 Mezi náhrobními kameny
2010 Poldové
2009 Hostile Makeover (TV film)
Killer Hair (TV film)
2008 Manžel na objednávku (TV film)
Zamilovaná Grace (TV film)
2006 Amorův úlet
Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (TV film)
Moje superbejvalka
2005 6. Batalion
2003 Beautiful Girl (TV film)
2002 Pride & Loyalty
The Last Place on Earth
2000 M.K.3 (TV film)

TV seriály

2019 Riverdale (TV seriál)
Chapter Fifty-Eight: In Memoriam (S04E01)
Chapter Fifty-Six: The Dark Secret of Harvest House (S03E21)
Chapter Fifty-One: Big Fun (S03E16)
další epizody (9)
2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Three: Outbreak (S03E08)
Chapter Forty-Two: The Man in Black (S03E07)
Chapter Forty-One: Manhunter (S03E06)
další epizody (21)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 22: Tichá noc, strašná noc (S02E09)
Kapitola 21: Ďábelský dům (S02E08)
Kapitola 18: Když zavolá neznámé číslo (S02E05)
další epizody (7)
Queen of the South (TV seriál)
Dios y el Abogado (S02E02)
El Cuerpo de Cristo (S02E01)
Noční směna (TV seriál)
Keep the Faith (S04E07)
Family Matters (S04E06)
Turbulence (S04E05)
další epizody (7)
2016 Nightcap (TV seriál)
Queen of the South (TV seriál)
Billete de Magia (S01E08)
El Hombre Pájaro (S01E07)
Lirio de los Valles (S01E04)
další epizody (5)
Vysněná meta (TV seriál)
Neříkej to (E10)
Poslední zápas (E09)
Zdrcující síla paradoxu (E08)
další epizody (10)
Difficult People (TV seriál)
Italian Piñata (S02E03)
2015 Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
The Demon Had a Spell (S02E07)
Pink at Night (S02E06)
další epizody (5)
2014 Alpha House (TV seriál)
The Nuptials (S02E10)
There Will Be Water (S02E09)
Bugged (S02E08)
další epizody (12)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Ruby Shoals (S01E08)
Prayer Brunch (S01E07)
další epizody (9)
Úplně normální (TV seriál)
Gaydar (E14)
American Horror Story (TV seriál)
Šarády se jmény (S02E10)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Kořeny zrůdnosti (S02E06)
Severovýchodní bouře (S02E03)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Justice Denied (S13E17)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Snajpr (S06E13)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Everybody Lies (S04E19)
2002 American Family (TV seriál)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Childhood Memories (S03E07)
Přátelé (TV seriál)
Chandlerův táta (S07E22)
1970 All My Children (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2007 Age of Love (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky