foto

Mark Consuelos

  • nar. 30.3.1971 (46 let)
    Zaragoza, Aragón, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 All We Had
Já, kocour
2014 Mezi náhrobními kameny
2010 Poldové
2009 Hostile Makeover (TV film)
Killer Hair (TV film)
2008 Manžel na objednávku (TV film)
Zamilovaná Grace (TV film)
2006 Amorův úlet
Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (TV film)
Moje superbejvalka
2005 6. Batalion
2003 Beautiful Girl (TV film)
2002 Last Place On Earth, The
Pride & Loyalty
2000 M.K.3 (TV film)

TV seriály

2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Seventeen: The Town That Dreaded Sundown (S02E04)
Chapter Sixteen: The Watcher in the Woods (S02E03)
Chapter Fifteen: Nighthawks (S02E02)
další epizody (4)
Queen of the South (TV seriál)
Dios y el Abogado (S02E02)
El Cuerpo de Cristo (S02E01)
Noční směna (TV seriál)
Keep the Faith (S04E07)
Family Matters (S04E06)
Turbulence (S04E05)
další epizody (7)
2016 Nightcap (TV seriál)
Pitch (TV seriál)
Don't Say It (E10)
Scratched (E09)
Unstoppable Forces & Immovable Objects (E08)
další epizody (10)
Queen of the South (TV seriál)
Billete de Magia (S01E08)
El Hombre Pájaro (S01E07)
Estrategia de Entrada (S01E03)
další epizody (5)
2015 Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
The Demon Had a Spell (S02E07)
Pink at Night (S02E06)
další epizody (5)
2013 Alpha House (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Šarády se jmény (S02E10)
2012 Úplně normální (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Kořeny zrůdnosti (S02E06)
Severovýchodní bouře (S02E03)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Chandlerův táta (S07E22)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2007 Age of Love (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace