foto

Templeton Fox

  • nar. 24.7.1916
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 9.1.1993 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Mr. No Legs
1973 The Godmothers
1970 How Do I Love Thee?
1967 Tony Rome
1964 Shock Treatment
1963 Kdo to spal v mé posteli?

TV seriály

1975 Caribe (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky