foto

Roman Holý

  • nar. 23.2.1966 (52 let)
    Sušice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Prázdniny v Provence
2014 Pohádkář
2006 Experti
2005 Doblba!
2002 Zatracení
1997 Polední žár (TV film)

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Osudové rozhodnutí (S01E10)
Usmíření (S01E09)
Mrtvý muž letí (S01E08)
další epizody (10)
2005 Eden (TV seriál)
Most do Orientu (E06)
Bruslaři (E05)

Dokumentární

1995 Karneval v Benátkách (TV film)

TV pořady

2013 Český lev 2012 (TV pořad)
2011 Český lev 2010 (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)
1993 Kinobox (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 PSH: Co bude, až nebude rap? (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Kanárská spojka
1987 Proč?
1984 S čerty nejsou žerty

Dokumentární

2019 Králové videa
2018 Dáreček Live! (koncert)
J.A.R. - Eskalace dobra (koncert)
2017 Motorband: Restart
2013 Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
2011 PSH Videodrome
2010 Avantgarda: Úsvit avantgardy
2009 ČT Live - J.A.R. 20 let: PLES ES (koncert)
2008 J.A.R. koncert (koncert)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Daniela Bárty (S01E17)
2005 ČT Live - Monkey Business (koncert)
1999 J.A.R.: V deseti letí desetiletím

TV pořady

2018 Ceny Anděl 2017 (TV pořad)
2017 COOLTalk (TV pořad)
Linka (TV pořad)
2015 Kombo (TV pořad)
Český lev 2014 (TV pořad)
2012 Možná přijde i charita (TV pořad)
2001 Letadlo (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1994 Český lev 1993 (TV pořad)
1993 Kinobox (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Midi Lidi - Lux (hudební videoklip)
2002 J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace