foto

Craig Pryce

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Charming Christmas (TV film)
2014 Good Witch's Wonder, The (TV film)
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Good Witch's Destiny, The (TV film)
2012 The Good Witch's Charm (TV film)
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
Hodná a zlá čarodějka (TV film)
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
Dvě svatby (TV film)
2009 Good Witch's Garden, The (TV film)
2008 Dobrá čarodějka (TV film)
Zamilovaná Grace (TV film)
2007 Moje svatba (TV film)
1993 Bestie
1990 Revenge of the Radioactive Reporter

TV seriály

2015 Good Witch (TV seriál)
2009 Majority Rules! (TV seriál)
Overruled! (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
Dark Oracle (TV seriál)
Jane Show, The (TV seriál)
2003 Mental Block (TV seriál)
2000 Luchadores, Los (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace