foto

Florence Giorgetti

  • nar. 15.2.1944
    Paříž, Francie
  • zem. 31.10.2019 (75 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Garçon chiffon
2018 Nůž v srdci
2016 Jours de France
2006 Poslední blázen
2004 Viva Algeria
2000 En vacances
Le baptême du boiteux (TV film)
1999 Les Terres froides (TV film)
1998 Examen de minuit, L'
Une minute de silence
1997 Et si on faisait un bébé? (TV film)
1995 Terres gelées (TV film)
1992 La Petite amie d'Antonio
1988 Encore
Palace (TV film)
1987 Papillon du vertige
1985 Escalier C
1984 Parents ne sont pas simples cette année, Les
1983 Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
Prends ton passe-montagne, on va à la plage
1982 Nestor Burma, détective de choc
Quatre acteurs à bout de souffle (TV film)
1981 Proč ne my?
San-Antonio ne pense qu'à ça
1980 L'homme en fuite
Un escargot dans la tête
1979 Au bout du bout du banc
Melancholická
Subversion
1978 Flashing Lights
Láska s otazníkem
1977 Krajkářka
Prožít si své peklo
Un amour de sable
1976 Osudové ženy
Oublie-moi, Mandoline
1975 Cikán
1974 Moi je veux voir la mer
Sarcelles-sur-Mer (TV film)
1973 Une Saison dans la vie d'Emmanuel
Velká žranice
1972 Irma la Douce (TV film)
Je, tu, elles...
1971 La cavale
Rumový bulvár
1970 Aventures de Zadig, Les (TV film)
1969 Le profanateur (TV film)
1967 Bien-aimée, La (TV film)
Jerk à Istambul
Massacre pour une orgie
1962 Bureau des mariages, Le

TV seriály

1999 La crim' (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1986 Detektiv Pepe Carvalho (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Noces de plomb (E36)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Jack (TV seriál)
1971 Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Illusions perdues (TV seriál)
1965 Svatouškové (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky