foto

Klaus Grittner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

1995 Jede Menge Leben (TV seriál)

Dokumentární

2005 Der Kaiser der Paradeiser (TV film)
Geschmacksparadiese (TV film)
2003 Der Krupp-Komplex
Ich schaukle schon auf einem Bein - Hilfe für Zappelkinder (TV film)
2002 Weltelf - Kinder und ihre Liebe zum Fußball (TV film)
1993 Fremde Kinder (TV seriál)

TV pořady

2009 Und es schmeckt doch!? (TV pořad)
2003 Unsere Polizei (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky