foto

Petr Cibulka

  • nar. 27.10.1950 (68 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Dějiny Jaroslava Šabaty (TV film)
2002 Kdo bude hlídat hlídače aneb Klíč k chaloupce strýčka Toma
1998 Bigbít (TV seriál)
1996 Co dělat?

TV pořady

2010 Hyde Park (TV pořad)
2004 Otázky Václava Moravce (TV pořad)
1990 Události, komentáře (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace