foto

Linda Klein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den patriotů
2003 Frankie and Johnny Are Married
1998 Šest pohřbů a jedna svatba
1990 Těžko ho zabít
1988 Nightingales (TV film)

TV seriály

2020 Chirurgové (TV seriál)
Put on a Happy Face (S16E21)
2019 Chirurgové (TV seriál)
Silent All These Years (S15E19)
I Walk The Line (S15E13)
2018 Chirurgové (TV seriál)
Judgment Day (S14E20)
You Really Got a Hold on Me (S14E13)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story (S14E07)
2010 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Hiro Yoshimura (S06E19)
Walter a Edith Kriegerovi (S06E18)
Christian Troy II (S06E17)
další epizody (9)
2009 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Wesley Clovis (S06E10)
Benny Nilsson (S06E09)
Lola Wlodkowská (S06E08)
další epizody (18)
2008 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Candy Richards (S05E14)
August Walden (S05E13)
Lulu Grandiron (S05E12)
další epizody (6)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
What to Do While You're Waiting (S01E12)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Duke Collins (S05E08)
Dr. Joshua Lee (S05E07)
Damien Sands (S05E06)
další epizody (8)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
Blízká setkání lidského druhu (S03E10)
Od šeptání po vřískot (S03E09)
Nemůžeme za to, koho milujeme (S02E26)
další epizody (5)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Gala Gallardová (S04E15)
Willy Ward (S04E14)
Reefer (S04E13)
další epizody (14)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie Vánoc (S02E12)
Nech to být (S02E08)
Ti, co vědí (S02E06)
další epizody (6)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Quentin Costa (S03E15)
Cherry Peck (S03E14)
Joy Kringle (S03E13)
další epizody (15)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joan Rivers (S02E16)
Sean McNamara (S02E15)
Oona Wentworth (S02E13)
další epizody (14)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk bere útokem Manhattan (S03E01)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
Adelle Coffin (S01E10)
další epizody (12)
2002 MDs (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Four (S02E22)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Cesta (S01E11)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eighteen (S01E18)
JAG (TV seriál)
Trosečník, část 2. (S07E01)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
The Heavens Can Wait (S05E23)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Policie New York (TV seriál)
Up on the Roof (S01E12)
1993 Policie New York (TV seriál)
True Confessions (S01E04)
1992 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
There's a Riot Going On (S04E01)
Club Medicine (S03E24)
Educating Janine (S03E20)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
She Ain't Heavy, She's My Cousin (S01E09)
A Stitch Called Wanda (S01E03)
Nightingales (TV seriál)
1988 Rodinná pouta (TV seriál)
Heartstrings: Part 2 (S07E06)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Hiro Yoshimura (S06E19)
Walter a Edith Kriegerovi (S06E18)
Christian Troy II (S06E17)
další epizody (9)
2009 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Wesley Clovis (S06E10)
Benny Nilsson (S06E09)
Lola Wlodkowská (S06E08)
další epizody (18)
2008 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Candy Richards (S05E14)
August Walden (S05E13)
Lulu Grandiron (S05E12)
další epizody (5)
2007 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Duke Collins (S05E08)
Dr. Joshua Lee (S05E07)
Damien Sands (S05E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Chirurgové (TV seriál)
Snowblind (S16E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky