foto

David Wiener

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Vystrašený šepot (TV film)
2010 Leonie

TV seriály

2020 Brave New World (TV seriál)
Want & Consequence (E02)
Pilot (E01)
2018 Homecoming (TV seriál)
Optics (S01E03)
Strange Angel (TV seriál)
Evocation of the Elders (S01E08)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Bůh Šiva (S02E07)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Full Dress (E07)
Boogie Dark (E04)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Kobalt (S01E05)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
Zločin (TV seriál)
Výborná adresa (S03E06)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Skeleton Crew (E05)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky