foto

Maria Kanellis

  • nar. 25.2.1982 (37 let)
    Ottawa, Illinois, USA

Biografie

Maria Louise Kanellis se narodila 25. ledna 1982 v Ottawě ve státě Illinos. Její kariéra začala účastí reality show Outback Jack v roce 2004. Ten samý rok se účastnila i soutěže Raw Diva Search kde skončila pátá. Později byla do společnosti WWE přijata jako zákulisní ringová hlasatelka. Profesionální wrestlerkou se stala v roce 2005.

V dubnu 2008 nafotila fotky pro Playboy což bylo i součástí příběhu v show WWE. 13. dubna 2010 na iTunes vydala svoje hudební album Seven Sins.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saving Christmas
2014 Opposite Sex
2013 Army of the Damned

TV seriály

2014 Fantasy Women Battles (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ballerina I'm Not
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection - a.z.

Host

TV pořady

2019 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Evolution (TV pořad)
2017 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
2015 NJPW Dominion (TV pořad)
ROH Final Battle (TV pořad)
2013 ROH Final Battle (TV pořad)
2012 ROH Final Battle (TV pořad)
2011 ROH Final Battle (TV pořad)
2009 Ring of Honor Wrestling (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Superstars (TV pořad)
WrestleMania XXV (TV pořad)
2008 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXIV (TV pořad)
2007 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE New Year's Revolution (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE One Night Stand (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXIII (TV pořad)
2006 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
WWE New Year's Revolution (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXII (TV pořad)
2005 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2005 (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania XXI (TV pořad)
2004 Heidi klum: svět modelingu (TV pořad)
Raw Diva Search Casting Special (TV pořad)
TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1999 Family Feud (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky