foto

Steve Burton

  • nar. 28.6.1970 (49 let)
    Indianapolis, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Poslední pevnost
Vždy věrný (TV film)
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1995 Cyber Tracker 2
1994 Cyber-Tracker
1993 Krvavý východ slunce
1983 I Want to Live (TV film)
1982 Neslyším zlo (TV film)

TV seriály

2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Velká naděje (E03)
Jacob a Jesse (E02)
Za oblohou (E01)
1987 Out of This World (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2012 Francophrenia (Or Don't Kill Me, I Know Where the Baby Is)
2003 Intimate Portrait: Vanessa Marcil (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Laws of Gambling

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1988 Circus of the Stars #13 (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
The New Hollywood Squares (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky