foto

Woo-cheol Shin

  • nar. Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Yeougaksibyeol (TV seriál)
2010 Sikeurit gadeun (TV seriál)
2009 Sitihol (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2006 Yeonin (TV seriál)
2005 Milenci v Praze (TV seriál)
2004 Pariui yeonin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace