foto

Judy Crown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2004 Pomsta ženy středního věku (TV film)
2002 Star Trek X: Nemesis
2001 Jedinečný
2000 Cela
Fortunate Son (TV film)
Super kšeft
1999 Presence of Mind
1998 Bohové a monstra
Mág Houdini (TV film)
1997 Den otců
1996 Dunston: Sám v hotelu
1993 Portrét (TV film)
1991 Big Deals (TV film)
Hook
1990 Když si na mě vzpomeneš (TV film)
1988 Řidičák
1983 Den poté (TV film)
Heart of Steel (TV film)
1982 Neviditelní jezdci (TV film)
1981 Code Red (TV film)

TV seriály

2006 Hannah Montana (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Listen Up (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Výbuch (S01E13)
500°C (S01E12)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
další epizody (5)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (22)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (21)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Secretary (S06E09)
The Mom and Pop Store (S06E08)
další epizody (19)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
1989 Perfect Strangers (TV seriál)
Lie-Ability (S05E02)
Good Skates (S05E01)
1988 Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Camille (S02E18)
Funeral for a Door Nail (S02E17)
Sleep Talkin' Guy (S02E16)
další epizody (8)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Twas the Episode Before Christmas (S02E10)
Atlas Belched (S02E09)
Portrait of Maddie (S02E08)
další epizody (6)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
The Renegades (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky