foto

Jiří Stejskal

  • nar. 24.8.1985 (31 let)
    Havířov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jiří Stejskal absolvoval studium audiovize, střihu a zvuku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Své vzdělání doplnil titulem z oboru filmové režie na univerzitě v Talinu. Byl střihačem filmu Doda Gombára Smíchov pláče, Brooklyn spí (2011) a podílel se i na dokumentech České televize. Stejskal se navíc profesně věnuje fotografii a divadlu.

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Filmy

2009 Float

Dokumentární

2016 Jak vznikala Pustina (TV film)
Španělská čítanka (TV seriál)
2015 Film o seriálu: Doktor Martin
Jak se točil seriál Mamon (TV film)
2014 Jáma
2010 Jáma

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Float

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Akcept
2015 Jak se točil seriál Mamon (TV film)
2014 Jáma

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Jáma

TV pořady

1980 Pět kruhů (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace