foto

Monica Kilpiö

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)
2000 Jesus lever (TV film)
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1992 S nejlepšími úmysly
1986 Ester - om John Bauers hustru (TV film)

TV seriály

2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
2000 Det grovmaskiga nätet (TV seriál)
Herr von Hancken (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 En komikers uppväxt (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky