foto

Lisa Zane

  • nar. 5.4.1961 (57 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Game Day
2013 The Girl from Nagasaki
2006 Vražda v mém domě (TV film)
2005 Cruel But Necessary
2001 Opoparchant
The Kidnapping of Chris Burden
2000 Otcova muka (TV film)
Stolen from the Heart (TV film)
1999 Lovely Leave, The
Secret Pact, The
Stůl pro jednoho
1997 Sestřička
1996 First Man, The
Nervous Breakdown of Philip K. Dick, The
1995 Baby Face Nelson
Násilník
Tajemná žena (TV film)
1994 Floundering
Natural Selection (TV film)
Odhalení
Polibky a objetí (TV film)
Příběhy ze života: Konfrontace s Brandonem: Intervence narkomana (TV film)
1991 Babe Ruth (TV film)
Femme Fatale
Freddyho smrt - Poslední noční můra
Passion of Martin, The
1990 Age of Insects, The
Pucker Up and Bark Like a Dog
Špatný vliv
1989 Anatomie pana člověka
Srdce jihu

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Uncertainty Principle (E02)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Westside (S01E06)
2006 Biker Mice from Mars (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
Mother's Day (E12)
2002 Dinotopie (TV seriál)
1997 Roar (TV seriál)
1996 Incredible Hulk, The (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Mateřství (S01E24)
Láska mezi ruinami (S01E23)
Člověk míní, pánbůh mění (S01E22)
další epizody (10)
1994 Iron Man (TV seriál)

Dokumentární

2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
1997 Roar: The Making of (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace