foto

Sharon Maughan

  • nar. 22.6.1950 (68 let)
    Kirkby, Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 White Chamber
2017 Untitled (A Film)
2015 Ďábelská posedlost
2014 Death of a Farmer
Flying Home
Fotky zítřka
2012 Jak vyloupit spermabanku
2010 Na tuhle nemám
2008 Čistá práce
2000 Cinderella (TV film)
1993 Sledování
1979 Home Before Midnight

TV seriály

2011 Únos a výkupné (TV seriál)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently with the Innocents (S02E01)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Vězeň svědomí (S01E21)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1981 Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1973 Shabby Tiger (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace