foto

Kurume Arisaka

  • nar. 21.9.1979 (41 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Labyrinth of Cinema
2013 Tokyo Teyande The Story Teller's Apprentice
2012 Arakawa Under the Bridge
2006 Koi suru ničijóbi
2004 Watashi no akachan
2002 Big Money
2001 Kairo
1997 Gakkō no kaidan f (TV film)

TV seriály

2011 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
2010 Jotei Kaoruko (TV seriál)
Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
2009 Koshonin 2 (TV seriál)
Love Game (TV seriál)
Sagishi Ririko (TV seriál)
2006 Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)
Kuroi no taijó (TV seriál)
Tokyo Love Collection (TV seriál)
Unfair (TV seriál)
2003 Kaidan šin mimibukuro (TV seriál)
Kyohansha (TV seriál)
OL Zenido (TV seriál)
2002 Kêtai deka Zenigata Ai (TV seriál)
Shomuni Final (TV seriál)
2001 2001 no otoko un (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2000 Koi no Kamisama (TV seriál)
1999 Shuumatsukon (TV seriál)
Tengoku no kiss (TV seriál)
1998 Glass no Kamen 2 (TV seriál)
1997 Glass no Kamen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky