foto

Joss Stone

  • nar. 11.4.1987 (33 let)
    Dover, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tomorrow
2006 Eragon

TV seriály

2018 Empire (TV seriál)
Treasons, Stratagems, And Spoils (S05E07)
2010 Tudorovci (TV seriál) - herec, a.z.
Smrt monarchie (S04E10) - a.z.
Něco pro tebe (S04E03)
Sestra (S04E02)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
Americký táta (TV seriál)
Stan's Night Out (S05E20)
2002 American Dreams (TV seriál)

Dokumentární

2018 Stille Nacht - Ein Lied für die Welt (TV film)
2016 24 Hours of Reality: The Road Forward (TV film)
2015 The Power of Soul
2009 Soundtrack for a Revolution
2007 Concert for Diana (koncert)
Your Mommy Kills Animals
2005 The Brits Backstage (TV film)

Hudební videoklipy

2010 Joss Stone & Dave Stewart: Stand Up to Cancer (hudební videoklip)
2004 Band Aid 20: Do They Know It's Christmas? (hudební videoklip)

Koncert

2013 International Jazz Day: Live in Istanbul (koncert)

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2009 The Tonight Show with Conan O'Brien (TV pořad)
2007 The BRIT Awards 2007 (TV pořad)
2006 The BRIT Awards 2006 (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky