foto

Daniel Colman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Psych: The Movie (TV film)
2013 Bloodline (TV film)
Smyčka času (TV film)
2012 Beauty and the Beast (TV film)
Vesmírná loď Galactica - Krev a chrom
2011 17th Precinct (TV film)
2009 Battlestar Galactica: Plán
2005 Painkiller Jane (TV film)
2004 NYPD 2069 (TV film)
Pod kontrolou

TV seriály

2020 Špinavej John (TV seriál)
Manželské střetnutí (S02E03)
Želva a aligátor (S02E02)
Ani chybička (S02E01)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Brand New Day (S07E11)
Stolen (S07E10)
As I Have Always Been (S07E09)
další epizody (11)
2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
New Life (S06E13)
The Sign (S06E12)
From the Ashes (S06E11)
další epizody (13)
2018 Špinavej John (TV seriál)
Tato mladá žena bojovala jako drak (S01E08)
Kavalírství (S01E07)
Jedna bota (S01E06)
další epizody (8)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The End (S05E22)
The Force of Gravity (S05E21)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
další epizody (17)
2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Pilot (E01)
Chance (TV seriál)
Especially If You Run Away (S02E10)
A Madness of Two (S02E09)
An Infant, A Brute or a Wild Beast (S02E08)
další epizody (10)
12 opic (TV seriál)
Kauzalita (S03E05)
Nepřítel (S03E03)
Strážci (S03E02)
další epizody (4)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rewind (S05E05)
A Life Earned (S05E04)
A Life Spent (S05E03)
další epizody (19)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (TV seriál)
Agent Carter (TV seriál)
Hollywood Ending (S02E10)
A Little Song and Dance (S02E09)
The Edge of Mystery (S02E08)
další epizody (10)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Laws of Inferno Dynamics (S04E08)
Deals with Our Devils (S04E07)
The Good Samaritan (S04E06)
další epizody (20)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Valediction (S01E08)
SNAFU (S01E07)
A Sin to Err (S01E06)
další epizody (8)
Dominion (TV seriál)
Sine Deo Nihil (S02E13)
Day of Wrath (S02E12)
Bewilderment of Heart (S02E11)
další epizody (13)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Maveth (S03E10)
Vyrovnání (S03E09)
Mnoho hlav, jeden příběh (S03E08)
další epizody (22)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Ouroboros (S01E07)
Black Eyes Blue (S01E06)
další epizody (8)
Inteligence (TV seriál)
Pilot (E01)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Čím se stanou (S02E10)
Ty, kdož dovnitř vcházíš (S02E09)
To, co chceme pohřbít (S02E08)
další epizody (22)
Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
Doll Parts (S02E11)
další epizody (13)
Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
Skladiště 14 (S05E05)
Život je telenovela (S05E04)
další epizody (6)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Most (S01E10)
Škody (S01E09)
Studna (S01E08)
další epizody (9)
Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
The Bride Wore Black (S01E10)
další epizody (12)
Do No Harm (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Pravda bolí (S04E20)
Všechen čas světa (S04E19)
Ztráty a nálezy (S04E18)
další epizody (10)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Všichni se hroutíme (S04E10)
Naši blízcí (S04E09)
Druhá šance (S04E08)
další epizody (9)
2011 Událost (TV seriál)
Arrival (E22)
The Beginning of the End (E21)
One Will Live, One Will Die (E20)
další epizody (12)
Skladiště 13 (TV seriál)
Svědectví (S03E12)
Emily Lakeová (S03E11)
Živí mrtví (S03E10)
další epizody (12)
2010 Událost (TV seriál)
Everything Will Change (E10)
Your World to Take (E09)
For the Good of Our Country (E08)
další epizody (10)
V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
Fool in the Rain (S01E09)
další epizody (11)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
Skladiště 13 (TV seriál)
Tajný Santa (S02E13)
Nový začátek (S02E12)
Skladiště 2 (S02E11)
další epizody (13)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Crossed Wires (E18)
Sweet Jane (E17)
Frequent Fliers (E16)
další epizody (7)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Milionový lékař (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
Zápisník (S01E11)
Havárie (S01E10)
další epizody (12)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Blue Balloon (E10)
Coming Home (E09)
M'aidez (E08)
další epizody (10)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (10)
2008 Vlog (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
The Hub (S04E09)
Sine Qua Non (S04E08)
další epizody (10)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Na rozcestí, část druhá (S03E20)
Na rozcestí, část první (S03E19)
Syn, který se postavil otci (S03E18)
další epizody (9)
2006 Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Oko Jupitera (S03E11)
Cesta na druhou stranu (S03E10)
Nevyřízené účty (S03E09)
další epizody (21)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Let Fénixe (S02E09)
Konečný sestřih (S02E08)
další epizody (14)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
další epizody (9)

Dokumentární

2009 Evolution of a Cue

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky