foto

Patrick Cummings

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
1993 Gunsmoke: The Long Ride (TV film)
1992 Gunsmoke: To the Last Man (TV film)
1983 I Want to Live (TV film)
1982 Neslyším zlo (TV film)
1981 Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story (TV film)
1975 Hearts of the West
Muž z bronzu
1965 Convict Stage

TV seriály

1989 Mladí jezdci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky