foto

Laura Kightlinger

  • nar. 13.6.1964 (56 let)
    Erie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 LEGO® Batman film
LEGO® Ninjago® film
The Outdoorsman
The Truth About Lies
2011 Tajemný zabiják
2008 Kung Fu Panda
2007 Maminčin mazánek
2006 Jak jsem se stal psem
2005 Láska na inzerát
Zelená je tráva
Zpátky ve hře
2004 DysEnchanted
Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Bláznivá školka
Kašlu na lásku
Melvin Goes to Dinner
2002 Běž, Ronnie, běž!
2001 Tak nevyhrožuj
Těžce zamilován
2000 Nezávislý
1999 Who's the Caboose?
1998 Tenká růžová čára
1995 Burnzy's Last Call
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2020 Will a Grace (TV seriál)
Broadway Boundaries (S11E15)
2019 PEN15 (TV seriál)
Community Service (S01E05)
Will a Grace (TV seriál)
Bad Blood (S10E15)
2018 Alone Together (TV seriál)
Mom (S02E07)
2017 Will a Grace (TV seriál)
Emergency Contact (S09E03)
2016 Take My Wife (TV seriál)
2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A velké selhání (S04E22)
2014 TripTank (TV seriál)
2011 Workaholics (TV seriál)
Muscle I'd Like to Flex (S01E09)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2008 The Life & Times of Tim (TV seriál)
2007 Lucky Louie (TV seriál)
Konec klauniády (E13)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Kim se stěhuje (E12)
Louie sekl s prací (E11)
Zpověď (E10)
další epizody (11)
The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Kurz předporodní přípravy (S08E21)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Nevyslyšený projev (S06E22)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Bílá mu sluší (S06E07)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Princ na bílém koni (S05E01)
Umělé oplodnění II. (S04E27)
Umělé oplodnění I. (S04E26)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Sémě nesouladu (S02E11)
1999 Random Play (TV seriál)
Tenacious D (TV seriál)
X-Chromosome (TV seriál)
1998 Murphy Brown (TV seriál)
The Last Temptation of Murphy (S10E12)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
Samson, He Denied Her (S04E17)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
Get Serious: Seven Deadly Sins (TV seriál)
1994 Tom (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Don't Ask, Don't Tell (S06E18)
1982 Evening at the Improv, An (TV seriál)

Dokumentární

2003 Tenacious D: The Complete Masterworks
Uncensored Comedy: That's Not Funny (TV film) - a.z.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Will a Grace (TV seriál)
The Favourite (S11E14)
2019 Will a Grace (TV seriál)
The Scales of Justice (S10E11)
2015 2 $ocky (TV seriál)
A velký a nemytý (S04E13)
2013 2 $ocky (TV seriál)
A nejhorší fotka všech dob (S02E21)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Jackův dům (S07E19)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Zmrzlinová útěcha (S06E13)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Ženy a děti jako první (S05E16)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Svatební šílení (S04E22)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Vánoční snahy (S04E12)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Špatně utajený poměr (S02E19)
1997 Daria (TV seriál)
1995 Get Serious: Seven Deadly Sins (TV seriál)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 Saturday Night Special (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 60 Spins Around the Sun

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2001 Dinner for Five (TV pořad)
Late Friday (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 Saturday Night Special (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 HBO Comedy Showcase (TV pořad)
Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1994 HBO Comedy Half-Hour (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky