foto

Kevin Quigley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Billy: The Early Years
1996 Bílá smrt
1994 Moment of Truth: Caught in the Crossfire (TV film)
1993 Proč moje dcera? (TV film)
1992 Garwood: válečný zajatec (TV film)
1991 Podveden (TV film)
The 100 Lives of Black Jack Savage (TV film)
1990 Fotograf smrti (TV film)
Karate tiger 3: Pokrevní bratři
1988 Phantom of the Ritz
1987 Mělký hrob

TV seriály

2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a opravdu, opravdu mrtvý chlap (S05E15)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Teorie spiknutí (S02E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Těla v pohybu (S06E01)
2004 Angel (TV seriál)
Následky (S05E11)
2000 Sheena (TV seriál)
1998 Advokáti (TV seriál)
Rhyme and Reason (S02E28)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Odvrácená strana temnoty (S03E21)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Návrat do minulosti (S03E20)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Mrtvé očko (S09E13)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Miami Vice (TV seriál)
Over the Line (S05E15)
1988 Miami Vice (TV seriál)
Baseballs of Death (S04E14)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky