foto

Eberhard Schaletzky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
1966 Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
1964 Engel im Fegefeuer
1963 Piraten auf der Pferdeinsel
1962 Blaulicht - ...Bitte um mildernde Umstände (TV film)
Oh, diese Jugend (TV film)
1961 Vielgeliebtes Sternchen (TV film)
1960 Papas neue Freundin (TV film)

TV seriály

1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky