foto

Adam G. Sevani

  • nar. 29.6.1992 (24 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ve svém věku 17ti let je uznávaným hercem, zpěvákem a tanečníkem. Jeho záliba v umění je dána původem z umělecké rodiny. Jeho otec je mezinárodní choreograf a matka muzikantka. Tak se přátelil s mnoha tanečníky, kteří ho dovedli až ke castingovým agentům v Touchstone Pictures a také poslal domácí nahrávku režisérovi Jon M. Chuovi, což vedlo k roli Moose v Let´s Dance 2: Street Dance. Před tím měl Sevani zkušenost z natáčení hudebních videoklipů, vystupoval také na různých světových show po boku takových hvězd, jako například Jennifer Lopez. Sevani je také výborným atletem, hraje na bubny, tvoří krátké filmy, stejně jako choreografii. V jeho vlastním pojetí tance kombinuje prvky baletu, jazzu, hip-hopu a dalších.

Zdroj: SPI International

Herecká filmografie

Filmy

2014 Let’s Dance All In
2012 Let’s Dance: Revolution
LOL
2010 Let's Dance 3D
2008 Let's Dance 2

TV pořady

2009 Fantasy Factory (TV pořad)
2008 The Teen Choice Awards 2008 (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Flo Rida feat. David Guetta & Nicole Scherzinger - Club Can't Handle Me (hudební videoklip) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace