foto

Ersi Malikenzou

  • nar. 1940
    Thessaloniki, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kazantzakis
2009 Ricordi mi
2005 Probuzení
Rukojmí
To oneiro tou Ikarou
2003 Špetka koření
2001 Akrovates tou kipou
2000 Tessera
1998 O adelfos mou ki ego
1992 Siopitirio
1990 Ta simadia tis nyhtas
1989 Orkistike i nea kyvernisi - ftou sas
1988 Epikindyni zoni
1982 Sto dromo tou Theou
1974 Ta hromata tis iridos
1971 Sarka prostazei, I
1970 Idoni kai ekdikisi
1965 Kai oi... 14 itan yperohoi!
1962 I ekdikisis tou kavallari

TV seriály

2010 I genia ton 592 euro (TV seriál)
O 3os nomos (TV seriál)
2009 I oikogeneia vlaptei (TV seriál)
2008 Mavra mesanyhta (TV seriál)
Ola ston aera (TV seriál)
2007 Istories apo tin apenanti ohthi (TV seriál)
Super babas (TV seriál)
2006 Apostolos kai monos (TV seriál)
2005 Tha vreis to daskalo sou (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)
Ola tou gamou dis... kola (TV seriál)
S1ngles (TV seriál)
2002 Astheneis kai odoiporoi (TV seriál)
2001 Akros oikogeneiakon (TV seriál)
Gynaikes tis zois tis, Oi (TV seriál)
Kapou se xero (TV seriál)
2000 Georgios Vizyinos: I siopi ton angelon (TV seriál)
Kokkinos kyklos (TV seriál)
Pappoudes en drasei (TV seriál)
San heimoniatiki liakada (TV seriál)
1999 Eglimata (TV seriál)
1998 Nykterino deltio (TV seriál)
1995 I hameni anoixi (TV seriál)
1994 I orgi ton theon (TV seriál)
To geloion tou pragmatos (TV seriál)
To mati tou fidiou (TV seriál)
1993 Istoria agapis (TV seriál)
1992 Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
Tha miliseis me to dikigoro mou (TV seriál)
Tmima ithon (TV seriál)
1991 O episkeptis tis omihlis (TV seriál)
Stenes epafes trypiou toihou (TV seriál)
1988 Enas filisyhos anthropos (TV seriál)
1987 I Maniatissa (TV seriál)
1986 Madam Sousou (TV seriál)
1985 Kapnismenos ouranos (TV seriál)
1984 Alexios Kallergis (TV seriál)
1983 I elliniki tiletainia (TV seriál)
I kathodos (TV seriál)
1982 I epistrofi (TV seriál)
Ta Lavreotika (TV seriál)
1979 O symvolaiografos (TV seriál)
1975 Ellinikoi mythoi (TV seriál)
To taxidi (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mideia, kreisson ton emon voulevmaton

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky